CONTACTEER ONS

Tandzorgen Rogiers

Dennenlaan 69

2610 Wilrijk

  03 830 26 16

 [email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Ons Team telt momenteel 5 tandartsen die zich elke dag inzetten om de beste, tandheelkundige zorg te bieden, met een persoonlijk gerichte aanpak en met tijd voor uitleg.

Ilse Rogiers

Studeerde af aan de VU Brussel in 1995 en is eigenaar van Tandzorgen Rogiers.
Ze is algemeen tandarts en specialiseerde zich vooral in de orthodontie, restauratieve en prothetische tandheelkunde. Verder begeleidt zij laatstejaarsstudenten als stagemeester in Algemene Tandheelkunde sinds 2016.

Lenny De Scheemaeker

Studeerde af aan de KU Leuven als algemeen tandarts in 2017, hij legt zich vooral toe op endodontie, kleine heelkunde, tandvlees problemen en restauratieve tandheelkunde.

Ben Van Aelst

Studeerde af aan de KU leuven als algemeen tandarts in 2019, hij focust zich vooral op restauratieve behandelingen, endodontie en prothesewerken.


Anne - Julie Moors

Studeerde af in 2017 aan de KU Leuven als algemeen tandarts. Haar interesse gaat uit naar restauratieve behandelingen  en  zij specialiseert zich verder in de orthodontie

Joëy D' Hoop

Als algemeen tandarts - Stagiair is Joëy aan de KU Leuven afgestudeerd en werkt hij dit jaar zijn stagejaar af. Hij bekwaamt zich vooral in de endodontie als specialiteit.