CONTACTEER ONS

Tandzorgen Rogiers

Dennenlaan 69

2610 Wilrijk

  03 830 26 16

 [email protected]

Ons Team

Ons Team telt momenteel 5 tandartsen die zich elke dag inzetten om de beste, tandheelkundige zorg te bieden, met een persoonlijk gerichte aanpak en met tijd voor uitleg.

Onze tandartsen

Ilse Rogiers

Ilse Rogiers

Studeerde af aan de VU Brussel in 1995 en is eigenaar van Tandzorgen Rogiers. Ze is algemeen tandarts en specialiseerde zich vooral in de orthodontie, restauratieve en prothetische tandheelkunde. Verder begeleidt zij laatstejaarsstudenten als stagemeester in Algemene Tandheelkunde sinds 2016.

Lees meer
Lenny De Scheemaeker

Lenny De Scheemaeker

Studeerde af aan de KU Leuven als algemeen tandarts in 2017, hij legt zich vooral toe op endodontie, kleine heelkunde, tandvlees problemen en restauratieve tandheelkunde.


Lees meer
Ben Van Aelst

Ben Van Aelst

Studeerde af aan de KU leuven als algemeen tandarts in 2019, hij focust zich vooral op restauratieve behandelingen, endodontie en prothesewerken.

Lees meer
Anne-Julie Moors

Anne-Julie Moors

Studeerde af in 2017 aan de KU Leuven als algemeen tandarts. Haar interesse gaat uit naar restauratieve behandelingen en zij specialiseert zich verder in de orthodontie

Lees meer
Joëy D' Hoop

Joëy D' Hoop

Als algemeen tandarts - Stagiair is Joëy aan de KU Leuven afgestudeerd en werkt hij dit jaar zijn stagejaar af. Hij bekwaamt zich vooral in de endodontie als specialiteit.

Lees meer

Onze tandartsassistenten

Luna Sips

Luna Sips

Luna staat in voor het assisteren aan de stoel tijdens de behandeling. Ze studeerde af te Mechelen in 2018. In de praktijk vindt ze het samenwerken met het team van groot belang.

Lees meer
Laura Fogel

Laura Fogel

Laura is opgeleid als tandartsassistente te Antwerpen. Ze assisteert de tandarts en begeleidt de patiënten in de voor en nazorg.

Lees meer