CONTACTEER ONS

Tandzorgen Rogiers

Dennenlaan 69

2610 Wilrijk

  03 830 26 16

 [email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

Team

Ilse Rogiers

Studeerde af aan de VU Brussel in 1995 en is eigenaar van Tandzorgen Rogiers.

Ze is algemeen tandarts met sterke interesse in de orthodontie, restauratieve en prothetische tandheelkunde. Verder begeleidt zij laatstejaarsstudenten als stagemeester in Algemeen Tandheelkunde sinds 2016.


Chloë Wuyts

Studeerde af aan de KU Leuven als algemeen tandarts in 2017 en met focus legt ze haar toe op restauratieve tandheelkunde, kindertandheelkunde en prothetische tandheelkunde.


Lenny De Scheemaeker

Studeerde af aan de KU Leuven als algemeen tandarts in 2017, hij legt zich vooral toe op endodontie, kleine heelkunde, tandvlees problemen en restauratieve tandheelkunde.


Renée Kegelaers

Studeerde af aan de KU Leuven met onderscheiding in de Master in de tandheelkunde als algemeen tandarts in 2018, zij legt zich vooral toe op het domein van restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.


Claire Leys

Studeerde af aan de KU Leuven met onderscheiding in de Master in de tandheelkunde als algemeen tandarts in 2018, haar interesses zijn voornamelijk conserverende tandheelkunde.


Yvette Van Sutphen

Allround tandartsassistente sinds 2011 Zij handelt vlot patiëntenadministratie af en zorgt voor het correct steriliseren & bewaren van het instrumentarium. Ze assisteert de tandarts "four handed" aan de stoel, geeft poetsinstructies aan de patiënten en volgt patiëntenafspraken mee op.


Soumia El Boudati

Allround tandartsassistente sinds 2016 enthousiast assisteert ze de tandarts "four handed"  aan de stoel als aan de balie en staat  in voor de reiniging en sterilisatie van het materiaal, verder zorgt ze voor een vlot en efficiënt verloop van de behandeling.


Veerle Crauwels

Allround tandartsassistente sinds 2015 Zij zorgt voor een vlotte verloop van uw tijd bij de tandarts, samen met haar collega's zorgt ze voor een correcte reiniging en sterilisatie in de praktijk en staat in voor de assistentie aan de stoel en balie.